Skip to main content
Piipa Training Oy | Joensuu ja Helsinki, Finland
 

This website uses cookies to offer you a better browsing experience.
You can learn more by clicking here.

Vinkkejä & näkemyksiä myyntityöhön

Sandlerin myyntivinkit ja näkemykset myyntityöstä

Maailman laajin koulutusverkosto, joka hyödyntää alan parasta myyntimenetelmää

Sandlerin videogalleriassa maailmanlaajuisen verkostomme asiantuntijat kuvailevat keskeisimpiä myynnin ja johtamisen konseptejamme arkikielelle käännettynä.

Myyntivinkki—Sandler Sääntö #8: Tähtää asiakashankinnassa tapaamisen sopimiseen

Sandler-kouluttaja Chris McDonell kertoo kuinka voit tehdä asiakashankinnasta stressittömän kanssakäymisen niin itsellesi kuin mahdolliselle asiakkaallesikin tähdätessäsi ainoastaan tapaamisen sopimiseen, ei kaupan tekemiseen.

Myyntivinkki—Sandler Sääntö #12: Vastaa kysymykseen kysymyksellä

Sandler-kouluttaja Chip Reichhard kertoo miksi sinun tulisi keskittyä kysymään paljon kysymyksiä voidaksesi saada käsityksen mahdollisen asiakkaasi kaikista huolenaiheista ja tarpeista.

Sandler Blogi

Ajatuksia ja vinkkejä tämän päivän myyntiympäristössä toimimiseen, myyntiin sekä johtamiseen. Kannustamme kommentoimaan artikkeleitamme sekä jakamaan niitä edelleen kollegoillesi.

Blogiin

Uutuusjulkaisu!
Päivitetty Sandlerin klassikkoteos

Sandlerin pää- ja toimitusjohtaja Dave Mattsonin tämän päivän monimutkaiseen, teknologiapainotteiseen sekä tiukasti kilpailulliseen myyntiympäristöön päivittämä alan myydyimpiin lukeutuva klassikkoteos.

Uutuus!
Technology Sales

Sandler-kouluttaja Rich Chiarello kertoo kirjassaan kuinka teknologia-alalla toimivat myyntitiimit voivat soveltaa Sandlerin myyntimenetelmää menestyäkseen.

Uutuuskirja!
Enterprise Selling

Asiakashankinnassa onnistuminen silloin, kun kohteena ovat laajat ja monimutkaiset konserni- ja suurasiakkaat, joissa on useampi porras niin toimijoita kuin päätöksentekijöitäkin, on ehkä myyntialan suurimpia haasteita.

Tutustu suosituimpiin koulutusohjelmiimme nähdäksesi sopisivatko palvelumme sinulle.

Ilmaiset tutustumistilaisuudet