Skip to main content
Piipa Training Oy | Joensuu ja Helsinki, Finland
 

This website uses cookies to offer you a better browsing experience.
You can learn more by clicking here.

Koulutusmenetelmämme

Meidän tavoitteemme on saada sinut menestymään, joten koulutuksemme tähtää pitkäaikaiseen menestykseen eikä tarjoa vain tilapäistä korjausliikettä.

Koulutusinvestointisi ei kuulu olla arpapeliä.

Tiedämme, että vain harva ihminen tosiasiassa soveltaa oppimiaan uusia taitoja työssään koulutuksen loputtua. Sinun taas kuuluu tietää, mitä tuloksia voit odottaa koulutusinvestoinniltasi. Tarvitsetkin sellaisen koulutuskumppanin, jonka ainoa tavoite on saada sinut menestymään.

Koulutusmenetelmämme

Vahvistamiskoulutuksemme yhdistää

  • Kouluttajavetoiset ryhmätapaamiset
  • Ongelmanratkaisuun keskittyvät harjoitukset
  • Intensiiviset "boot campit"
  • Vuorovaikutteisen multimediasisällön Sandler Online-palvelussa.

Tämä yhdistelmä erilaisia metodeja auttaa henkilöstöäsi oppimaan nopeammin ja myös soveltamaan käytäntöön uusia taitojaan. Tämä puolestaan nopeuttaa koulutusinvestointisi tuottojen realisoitumista sekä kasvattaa menestystäsi.

Vahvistaminen vauhdittaa todellista kasvua.

Siksi koulutuksemme pohjautuu tieteelliseen ja menetelmälliseen lähestymiseen, joka on todistettu toimivaksi sekä suunniteltu erityisesti vauhdittamaan oppimistasi. Kutsumme sitä "vahvistamiskoulutukseksi".

Hyödynnämme koulutuksissamme toistoa auttaaksemme asiakkaitamme ymmärtämään myyntimenetelmämme taustalla olevat periaatteet ja strategiat sekä kehittämään taitoja niiden strategioiden soveltamiseen käytäntöön ja päivittäisiin toimintatapoihinsa myyntitilanteissa.

Sovellamme Sandlerin periaatteita kaikkiin koulutus- ja konsultointipalveluihimme:

  • Myyntikoulutus

    Poikkeuksellinen jatkuvaan vahvistamiseen ja pysyvään muutokseen perustuva lähestymistapamme soveltuu niin yksittäisille myyjille ja myyntiedustajille kuin kokonaisille myyntitiimeillekin.

  • Konserni- ja suuryrityskoulutus

    Autamme suuria kansallisia tai kansainvälisiä yhtiöitä ja konserneja saavuttamaan tavoitteensa, koskivat ne sitten myyntiä, asiakaspalvelua tai johtajuutta.

  • Johtajuuskoulutus

    Auttaa päällikkötason ja ylimmän johdon henkilöitä kehittämään toimintatapojensa tehokkuutta.

Takuuvarma tie mestarimyyjäksi

Tehokkaan, tieteellisen ja menetelmäperusteisen myyntikoulutuksemme hengessä, Sandler sertifiointi tarjoaa konkreettisesti näkyviä tuloksia, kun koulutettavat etenevät ohjelmassa portaittain kyvykkäistä aloittelijoista mestarillisiksi myynnin ammattilaisiksi.

Tutustu menestyneimpiin koulutusohjelmiimme nähdäksesi sopisivatko palvelumme sinulle.

Ilmaiset tutustumistilaisuudet