Skip to main content
Piipa Training Oy | Joensuu ja Helsinki, Finland
 

This website uses cookies to offer you a better browsing experience.
You can learn more by clicking here.

Ainutlaatuinen Sandler

Kokeneet myynnin asiantuntijat ja todistetusti toimiva myyntimenetelmä = MENESTYS

Näin meidän ainutlaatuisuutemme voi siivittää myös sinut ja yrityksesi kohti ennennäkemätöntä menestystä.

 

  • Kouluttajamme

    Sandler-kouluttajat ovat jo menestyneet omalla urallaan myynnin ja johtamisen asiantuntijoina, ja nyt heidän tavoitteenaan on kouluttaa ja ohjata Sandlerin myyntimenetelmien avulla myös muita saavuttamaan menestystä. Saatat törmätä joissakin muissa myyntikoulutusyrityksissä kouluttajiin, jotka eivät ole tehneet päivääkään myyntityötä saati johtaneet ihmisiä.

  • Menetelmämme

    Sandlerin myyntimenetelmä edistää voittaja-asenteen omaksumista pelkkien tekniikoiden painottamisen sijaa. Vahvistava koulutus edesauttaa uusien ja voimaannuttavien toimintatapojen, asenteiden sekä myyntitaitojen kehittymistä, mikä mahdollistaa kestävän menestyksen saavuttamisen.

  • Maailmanlaajuinen verkostomme

    Meillä on yli 250 koulutuskeskusta Yhdysvaltojen suurimmissa kaupungeissa sekä maailmanlaajuisesti yli 27 maassa. Koulutusmateriaalimme on käännetty 20 eri kielelle, minkä ansiosta voimme palvella asiakkaitamme lähes missä tahansa ympäri maailmaa ja oli heidän yrityksensä koko sitten pieni, keskisuuri tai jopa kansainvälinen konserni.

Työskennellessäsi kanssamme huomaat, että Sandlerin ainutlaatuisuuden takaavat asiat ovat juuri niitä, jotka luovat kestävää menestystä, kuten:

  • Toimivaksi testattuja myynti- ja johtajuuskoulutuksia

    Innovatiiviset koulutusohjelmamme ovat kehittäneet Sandlerin asiantuntijat. Niitä on testattu ja niiden on todettu toimivan jo yli 40 vuoden ajan.

  • Lähestymistapamme painottaa pitkäaikaista menestystä lyhytaikaisten korjausliikkeiden sijaan

    Ainutlaatuinen lähestymistapamme painottaa jatkuvaa toistoa – kutsumme sitä "vahvistamiskoulutukseksi". Sen avulla oppimisesi nopeutuu ja menestyksesi kertautuu ajan myötä, kun myyntiperiaatteistamme tulee osa yrityksesi toimintatapoja.

  • Yksinkertaisuus

    Sandlerin menetelmät ovat yksinkertaisia ja helppoja sisällyttää tiimisi jokapäiväisiin toimintatapoihin. Siinä on valtava ero sellaisiin monimutkaisiin koulutusohjelmiin, joiden opettamia prosesseja ihmiset eivät pysty käyttämään eivätkä esimiehet niitä kykene vahvistamaan.

  • Ainutlaatuinen koulutustapa

    Jatkamme henkilöstösi oppimisen vahvistamista vielä kauan ensimmäisestä koulutusseminaaristamme saadun alkuinnostuksen jälkeen säännöllisillä harjoituksilla, henkilökohtaisilla valmennustapaamisilla sekä vuorovaikutteisilla online-työkaluilla. Olemme ainoa myyntialan koulutusorganisaatio, joka tarjoaa jatkuvaa vahvistamista.

  • Maailmanlaajuinen läsnäolo monikielisillä sekä -kulttuurisilla mahdollisuuksilla

    Yhteensä yli 250 koulutuskeskustamme Yhdysvaltojen suurimmissa kaupungeissa ja 27 eri maassa maailmanlaajuisesti sekä 20 eri kielelle käännetty koulutusmateriaalimme takaavat ainutlaatuiset mahdollisuutemme palvella asiakkaitamme kansainvälisellä tasolla.

  • Kokeneet, kokoaikaiset kouluttajat

    Monet koulutusyritykset käyttävät alihankkijoita koulutustensa toteuttamiseen. Me taas etsimme maailmanluokan myyjiä ja johtajia, joilla on aitoa kokemusta alaltaan ja teemme heistä vakuuttavia myös alansa kouluttajina. 

  • Koulutusten räätälöintimahdollisuus

    Koulutuksemme ovat räätälöitävissä juuri sinun yrityksesi yksilöllisiin tavoitteisiin ja haasteisiin soveltuvaksi.

Takuuvarma tie mestarimyyjäksi

Tehokkaan, tieteellisen ja menetelmäperusteisen myyntikoulutuksemme hengessä, Sandler sertifiointi tarjoaa konkreettisesti näkyviä tuloksia, kun koulutettavat etenevät ohjelmassa portaittain kyvykkäistä aloittelijoista mestarillisiksi myynnin ammattilaisiksi.

Tutustu menestyneimpiin koulutusohjelmiimme nähdäksesi sopisivatko palvelumme sinulle.

Ilmaiset tutustumistilaisuudet