Skip to main content
Piipa Training Oy | Joensuu ja Helsinki, Finland
 

This website uses cookies to offer you a better browsing experience.
You can learn more by clicking here.

Palvelumme asiakaspalvelijoille

Myynti on osa työtäsi, tiesit siitä tai et.

Kohota yrityksesi arvostusta ja vauhdita myyntiä.

Onko tehtäväsi hoitaa ne prospektit tai asiakkaat, jotka ovat hukassa, turhautuneita tai hermostuneita?

Kuuluuko sinun tehtäviisi rauhoittaa hyvin tunnepitoisesti latautuneita kohtaamisia?

Täytyykö sinun jatkuvasti tulkita tilanteita ja ratkaista ongelmia... ja usein puutteellisin tiedoin?

Mikäli työskentelet asiakaspalvelutyössä on vastaus usein "kyllä". Se on osa päivittäistä työtäsi. Ja sinun odotetaan suoriutuvan siitä rauhallisesti ja kunnioittavasti silloinkin, kun kohtaamasi ihmiset ovat kaikkea muuta kuin rauhallisia ja kunnioittavia.

 

Lue lisää

Tuhlaatko rahaa hävittämällä asiakkaitasi?

Säännöllinen tuotto syntyy pitkäaikaisista asiakassuhteista. Hyvälle pohjalle avoimella kommunikoinnilla, keskinäisellä kunnioituksella ja hyvillä aikeilla rakennetut asiakassuhteet kestävät lähes mitä tahansa.

Kuinka luottavainen olet tukitoimintotiimisi taitoihin? Pystyvätkö he tunnistamaan ja kasvattamaan mahdollisesti kohtaamiaan myyntitilaisuuksia omasta asemastaan käsin?

Sandler tarjoaa asiakaspalveluun kohdennettuja strategioita ja tekniikoita, joiden avulla pystyt toimimaan tehokkaasti kohdatessasi hankalia ihmisiä tai tilanteita, vastaat asiakkaan tarpeisiin ja ratkaiset ongelmia parhaalla mahdollisella tavalla samalla kun omat tunteesi pysyvät hallinnassasi eikä sinun tarvitse sortua "manipuloimaan" asiakasta.

Asiakaspalvelu ja -tukitiimit ovat ensimmäinen taho, johon asiakas on yhteydessä ongelmien ilmetessä. Tämän kohtaamisen tulisi olla kitkaton JA tuottoisa.

Konkreettisesti näkyviä tuloksia.

Sandler sertifioinnin myötä pystyt seuraamaan kehitystäsi asteittain koulutusohjelman edetessä. Etenet portaittain kyvykkäästä myyjästä taitavaksi myyjäksi ja lopulta ansaitset mestarimyyjän tittelin.

 

Maksimoi sijoitetun pääomasi tuotto

Asiakaspalvelu Sandlerin tapaan

Asiakaspalvelusuunnitelmasi toimii tasan niin hyvin kuin sen heikoin lenkki. 

Sandlerin asiakaspalveluohjelman asiantuntija Anne MacKeigan on koonnut 48 sääntöä, jotka sinun tulisi ottaa huomioon tehdessäsi järkeviä strategisia investointeja asiakaspalveluun. Customer Service The Sandler Way auttaa sinua luomaan ja ylläpitämään yrityksessäsi työskentelykulttuuria, joka rakentuu sen varaan, ettei asiakas ole ainoastaan tärkeä—he ovat ainoa syy koko yrityksesi olemassaoloon.