Skip to main content
Piipa Training Oy | Joensuu ja Helsinki, Finland
 

This website uses cookies to offer you a better browsing experience.
You can learn more by clicking here.

Mikä on Sandlerin salaisuus vahvan myyntitiimin rakentamiseen?


Jätä käyttämättä nykyiset haastattelutekniikat, jotka saattavat nojautua enemmän oman intuition ja aavistuksen puoleen kuin todellisiin faktoihin. Seuraava ehdokas saattaa olla jonkin toisen yrityksen myyjä. Myyjät, jotka ovat menestyneet antavat sinulle helposti vastauksia, joita haluat kuulla. He ajattelevat sinua ”ammattilaishaastattelijana” vaikka todellisuudessa oletkin ”osa-aikainen haastattelija”.

Opi Sandlerin ”Kolmen Plussan Sääntö”: Sinun tulee esittää 3 tai useampi kysymys, jotta saat todellisen vastauksen. Haastateltavan ensimmäinen vastaus on aina järkiperäinen. Jotta päästät vapaaksi ”todellisen hakijan”, sinun täytyy saada tietää hänen tunteisiin pohjautuva vastaus. (Kuulostaa melkein myyntipuhelulta, eikö?)

Seuraavaksi, sen sijaan että käyttäisit vuorovaikuttamisen taitojasi, käytä täysin vastakkaista menetelmää. Laita hakija tekemään töitä, että hän tulisi toimeen kanssasi. Loppujenlopuksi, eikö se ole sitä mitä mahdolliset asiakkaat tekevät alitajuisesta myyjäsi kanssa kentällä? Miksi haluat tulla toimeen hakijan kanssa heti ensimmäisessä haastattelussa? Se on virhe, johon useat myyntijohtajat lankeavat: koska se on ihmisluonnon tapa tehdä toiseen (tässä tapauksessa hakijaan) vaikutus omalla persoonalla ja oman yrityksen toiminnalla.


Tule hyväksi todellisen hakijan vapauttajaksi. Lisää vinkkejä palkkaukseen ja henkilöstömuutoksiin seuraavassa artikkelissa!


Tai soita paikalliseen Sandler koulutuskeskukseen. Yhteystiedot löytyvät täältä

Avainsanat:: 
Jaa::