Skip to main content
Piipa Training Oy | Joensuu ja Helsinki, Finland
 

This website uses cookies to offer you a better browsing experience.
You can learn more by clicking here.

Myyntityössä koetaan haasteita alasta riippumatta. Monet haasteet tiedostetaan, mutta tiedetäänkö useinkaan mitä asialle voisi tehdä?

Kerran viikossa ilmestyvä ilmainen myyntivinkki tuo uutta näkökulmaa myyntityöhön. Vinkeissä käsitellään tyypillisiä myynnin haasteita, joita kohdataan jokapäiväisessä myyntityössä. Vinkit auttavat lukijoita havaitsemaan, kokevatko omassa työssään samoja asioita. Myyntivinkkien tarkoituksena on herättää ajatuksia työyhteisössä ja rohkaista keskustelemaan aiheista, jotka koskevat lähes kaikkien jokapäiväistä työtä.

Myyntivinkki on tarkoitettu kaikille, jotka työskentelevät myynnin parissa ja haluavat tehdä myyntityöstä miellyttävämpää. Asema työpaikalla ei vaikuta sisällön hyödyllisyyteen. Mikäli koet myyntivinkkien nostavan esille aiheellisia haasteita, kerro rohkeasti myyntivinkistä kollegoillesi, esimiehillesi tai muille yhteisön jäsenille. Myyntivinkin tilaaminen on helppoa ja sen voi halutessaan perua koska tahansa. Tilaaminen onnistuu tästä.

Mikäli myyntivinkit herättävät kysymyksiä ja et löydä niihin vastauksia, älä epäröi ottaa yhteyttä. Me autamme sinua eteenpäin. Yhteystietomme löytyy täältä.

Avainsanat:: 
Jaa::